Team

 • Onze hoofdverpleegkundige
  Onze hoofdverpleegkundige Uw luisterend oor

  Ook onze hoofdverpleegkundige is reeds tal van jaren actief in de rusthuizensctor. Zij deelt onze waarden die aan basis liggen van de oprichting van ons rusthuis en wordt door de bewoners erg gewaardeerd. Ze is gedreven, toegewijd en opgeleid in continue zorg, waardoor elke bewoner door haar met de grootste aandacht en zorg opgenomen wordt.

 • Dominique Fris
  Dominique Fris Directrice

  Dominique Fris, reeds meer dan 20 jaar actief in de rusthuizensector, heeft zich omringd door een gemotiveerd en hecht professioneel team

 • Onze (top) chef
  Onze (top) chef Chef kok

  Onze keukenchef en zijn team stellen u een verfijnde en diverse keuken voor.
  De gerechten worden dagelijks ter plaatse met zorg bereid. De recepten worden door onze keukenchef samengesteld, met respect voor uw voorkeur en rekening houdend met uw dieet.

Toegewijd personeel met een luisterend oor

Dagelijks leven…

Alle teamleden worden gekozen voor hun kennis van zaken, echter ook en voornamelijk, voor hun menslievende kwaliteiten. Elke dag kunt u rekenen op de constante aanwezigheid van ons gekwalificeerd personeel dat met hart en ziel al uw vragen zal beantwoorden.
Een team dat speciaal opgeleid is om evenwel zorg te kunnen dragen voor de fitte bewoners als voor degenen met een verminderde zelfstandigheid.

Ondersteuning…

Onze eerste verplichting is om te waken over uw welzijn en uw gezondheid. Dit in een aangepaste omgeving, waarbij met zorg aandacht gegeven wordt aan uw gewoontes en uw persoonlijke keuzes.
Ons multidisciplinair team verzekert een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat. Een zorgtraject wordt voor elke bewoner afzonderlijk met de behandelende arts uitgestippeld, en indien nodig ook in samenspraak met de familie.

In de keuken…

De gerechten worden aan tafel opgediend in onze heldere eetkamer met uitgestrekt uitzicht op terras en tuin. U zult er uw familie of vrienden kunnen uitnodigen of voor meer exclusiviteit in de privé eetkamer.
De uitgebalanceerde en diverse ontbijten evenals de avondmalen worden op dienblad opgediend in uw kamer of in de eetkamer op verdieping.